Case - Nærheden

AV-løsning med lærred, projektor, højttalere, forstærker og betjeningspanel til beboerhuset Nærheden. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne inden for AV-udstyr til beboerhuse.

AV-løsning til Nærheden

I forbindelse med installation af AV-udstyr i det nye beboerhus Nærheden, der er beliggende i Hedehusene, var der fra kundens side et ønske om en løsning med både lyd og billede med henblik på præsentationer for borgerne.

av-loesning-naerheden

Højttalere og forstærker

Der er installeret to Audac søjlehøjtalere (én på hver side af lærredet). Højttalerne er valgt pga æstetikkens i deres design, ligesom de har en fremragende lyddækning til præsentationer, fodboldkampe, afspilning af musik mv. 


I tillæg til højttalerne er der installeret en forstærker, der dækker husets behov med henblik på styrke og brugervenlighed.

Lærred og projektor

Der er installeret et Grandview lærred, der er et motoriseret lærred, i målene 2,44 x 2,44 meter. Dette lærred er valgt med henblik på, at det kompenserer for en del af lyset i salen og giver brede betragtningsvinkler, så alle får et godt billede – ligegyldigt hvor i salen, de sidder.


Se Lærredet kører automatisk op og ned ved hjælp af det installerede Neets lærredsrelæ. Neets er i denne forbindelse valgt, da det leverer den optimale brugervenlighed.


Valget af projektor faldt på NEC P605UL, som har WUXGA (FHD opløsning i 1920 x 1200) og 6.000 ANSI lumens, hvilket sikrer et tydeligt billede. Denne projektor er en laserprojektor, hvilket medfører, at der er 100% lysstyrke i alle +20.000 brændetimer.


Systemet er naturligvis leveret med en udførlig brugervejledning, så alle hurtigt og nemt kan tilgå systemet – ligegyldigt hvilket teknisk niveau brugeren befinder sig på.

You can read more about the Danish Working Environment Authority’s smileys here .