Case - Københavns Erhvervsakademi - 2021

AV-løsninger som understøtter undervisningen. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger.

44 lokaler med AV-udstyr - samme udstyr, samme betjening

I forlængelse af tidligere projekter i samarbejde med Best-AV ønskede Københavns Erhvervsakademi (KEA) i foråret 2021 at få installeret nye AV-løsninger i deres konferencerum samt i 40 klasselokaler på Guldbergsgade.

Brugervenlighed i fokus

I denne henseende var det naturligvis centralt, at løsningerne byggede på en fælles brugertilgang, således at betjeningen af AV-udstyret var ensartet igennem alle lokaler, således at brugervenligheden er i top. 

Hvert lokale er blevet udstyret med en kvalitets laserprojektor i WUXGA-opløsning, og på væggen er der monteret et 280 cm bredt motorlærred, så der kan vises 16:10 format.

AV-udstyret i hvert klasselokale styres fra et simpelt 7″ touch panel. 

På væggen er der monteret HDMI tilslutning. På denne måde kan de enkelte undervisere eller elever selv vælge mellem de tre tilslutningsmuligheder, der er tilknyttet løsningen. Skulle underviseren efter endt undervisning glemme at slukke for udstyret, så slukker udstyret automatisk efter 15 min, når der ikke er koblet PC/MAC til.

Konferencelokale med komplet løsning

I konferencelokalet er der monteret to laserprojektorer med WUXGA-opløsning under loftet. Til disse er der opsat to 280 cm brede motorlærreder, hvor der på begge lærreder kan vises 16:10 format.​

Herudover er der implementeret en løsning med en top moderne Shure SBC 203 mikrofon for at opnå den mest optimale lyd.