Case - J&A Herretøj på Farum Bytorv

Klikbare højttalere i en brugervenlig løsning. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om mulighederne højttalere til butik.

Højttalere til butik

J&A Herretøj er en del af Mr, der er en landsdækkende kæde med inspirerende kvalitetsbutikker inden for herremode. Butikken, der er beliggende på Farum Bytorv tilbyder et bredt sortiment af mærkevarer og lægger vægt på professionel service i butikkerne.

Da J&A Herretøj efter genåbningen i foråret ønskede musik i butikken, tog butikkens indehaver, Carsten Storm Pedersen, kontakt til Best-AV for at få hjælp til at vælge den helt rette løsning til at indgå som en naturlig del af butikken. 

Valget faldt på Wispeak højttalere, der er trådløse højttalere til butikker, caféer og restauranter. Her er tale om en brugervenlig løsning, hvor de trådløse højttalere klikkes op i lysskinnen og parres med en ipad. Så med et enkelt klik er systemet klart til brug. Ønskes der ændret på lydstyrken på én eller flere højttalere eller reguleres på bas/diskant, kan dette gøre i den medfølgende app. Musikken tilsluttes via Bluetooth, line eller begge dele.

Glædeligt overrasket

Indehaver Carsten Storm Pedersen er blevet glædeligt overrasket over effekten af at spille den rigtige musik. ”Vi kan se, at antallet af kunder er forøget, og at kunderne er længere tid i butikken, efter vi er begyndt at spille musik”, siger han og tilføjer: ”Det er en dejlig overraskelse og tiltrængt efter den lange nedlukning”.

Ønsker du at høre mere om AV-løsninger, eller hvordan vi kan hjælpe dig med lyd- og musikløsninger til din butik? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på 72 17 01 50, skrive til os på info@best-av.dk eller udfylde formularen, som du finder herunder.