Case - C WorldWide Asset Management

Moderne løsning til onlinemøder. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om løsninger til onlinemøder.

Brugervenlig Microsoft Teams Rooms løsning til onlinemøder

På Dampfærgevej i 2100 København ligger fondsmæglerselskabet C WorldWide Asset Management. Virksomheden varetager kapitalforvaltning og aktivallokering for danske og udenlandske kunder. I denne henseende har der været behov for en pålidelig og effektiv møderumsløsning til onlinemøder, som kunne understøtte onlinemøder afholdt via Microsoft Teams.

Da mødelokalet har et højt, naturligt lysindfald, er der blevet installeret en professionel, 75″ LG skærm i 4K opløsning. Skærmen har tillige +350 nits (måleenhed for lysstyrke). 

I henhold til selve videokonferenceudstyret til onlinemøder faldt valget på Logitech Rally Plus for Large Rooms, som er en certificeret Microsoft Teams løsning. Dette system kan lave ethvert mødelokale om til et Teams-møde via et simpelt klik på touchpanelet, som medfølger i det komplette system.

Logitech Rally Plus for Large Rooms

Systemet indeholder alt udstyr, som der er behov for i et konferencelokale, hvori der skal afholdes onlinemøder i høj kvalitet.

Logitech Room systemet for Large Rooms kommer med 2 højtalere og mikrofoner, et UHD konferencekamera samt en touchcontroller med Microsoft godkendt mini-PC (Logitech Tap). Da hele systemet ligeledes leveres prækonfigureret, er systemet overskueligt og nemt at tilgå. 

Selve touch-controlleren er opbygget omkring en nydelig 10,1″ touchskærm. Denne kan stå på bordet eller monteres på væggen. Kameraets mekaniske tilstand er PTZ (pant/tilt/zoom). Det er ensbetydende med, at det automatisk zoomer ind og ud på den person, som taler.

Ligeledes har kameraet 15x optisk zoom, FPS-rate på 60 (frames per second) samt understøttelse af 4K video.

Ud over de 2 bordmikrofoner, der medfølger løsningen som standard, kan der daisy-chaines op til (i alt) 7 stk. mikrofoner sammen i hele systemet. På denne måde kan løsningen til onlinemøder altid udbygges på et senere tidspunkt, såfremt der er ønske om samme system – blot i et større lokale.

Mikrofonerne har endvidere automatisk lydstyrke ved registrering af stemmer samtidig med, der ligger indbygget støjreduktion. Designet er slankt, lavt og er lavet af gode materialer. Det gør, at løsningen passer ind til onlinemøder og i de fleste mødelokaler.

Mikrofonerne har indbygget RightSound™ teknologi. Det medfører, at der er flere stråleformende elementer i hvert enkel bordmikrofon. Dermed fokuseres lyden altid på den aktuelle taler i de forskellige onlinemøder. Én mikrofon giver dækning for op til 10 personer. Det er ensbetydende med, at den komplette daisy-chain med 7 stk. bordmikrofoner kan benyttes i større lokaler, som fx har en hestesko bordopstilling, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

De to højtalere (soundbarer), som medfølger løsningen, placeres typisk nedenunder skærmen med PTZ-kameraet herimellem. 

Højtalerne har tillige et industrielt design, som passer ind i de fleste mødelokaler. Lydkvaliteten er god, og fordelingen heraf opleves jævn i hele lokalet. 

Lydniveauet heraf kan ligeledes styres fra det centrale panel, som medfølger løsningen. 

Mange løsninger til onlinemøder

Der er mange forskellige muligheder at vælge mellem angående hvilket videokonferenceudstyr, som ønskes installeret til onlinemøder i virksomheden. Da de fleste løsninger har hver deres fordel, er det således vigtigt at være opmærksom på, hvad der reelt forventes af onlinemøder, og hvordan udstyret ønskes betjent.

Ønsker du at høre mere om AV-udstyr til onlinemøder? Så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular, du kan ringe til os på 7217 0150 – eller du kan sende os en mail på info@best-av.dk