Videokonference

Moderne og effektive videokonferenceløsninger

Vi tilbyder moderne og effektive videokonferenceløsninger som sikrer en optimal mødekvalitet – og som garanterer, at man altid vil få en ensartet oplevelse af sit onlinemøde, uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten.

I dag er videokonference blevet en integreret del af vores hverdag. Alle har på en eller anden måde adgang til hurtigt at holde et visuelt møde med en anden.

Desværre er der stor forskel på kvaliteten af de forskellige videokonferenceløsninger, som findes på markedet. I et online møde er det altid den laveste fællesnævner, som sætter standarden. Dette har vi løsningen på og sørger for, at man altid får en ensartet oplevelse af sit onlinemøde, uden at man behøver at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Der findes flere løsninger for optimering af videokonferencer. Løsninger der, uafhængigt af hvilken platform man benytter, medvirker til at optimere billede og lyd.

Det kan være alt fra den simple løsning, der ved brug af en box går ind og laver ekko-cancelering, således at lyden går rent igennem, til den mere integrerede løsning med mikrofoner i loftet samt højttalere. Dette styres via et panel og sikrer således, at rummet er fuldt ud optimeret til online møder ved blot at skulle trykke på en enkelt knap.

– Interaktive touchskærme
– Skype for Business

Videokonference

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsmail og modtag gode tilbud direkte i din indbakke. Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen. Din e-mail adresse bruges kun af os i denne hensigt, og videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet kan altid nemt frameldes.