Offentlig

I den offentlige sektor går det rigtig stærkt. Best-AV har tilpasset vores AV-organisation til netop dette. Vi har et meget bredt og dybt kompetenceniveau inden for de løsninger, den offentlige sektor efterspørger, og vi har bl.a. leveret følgende:

  • SKOLER OG GYMNASIER: Interaktive løsninger med tavler, projektorer og touchskærme med og uden integreret software til skoler. Informationsstandere, som giver eleverne den nyeste information omkring skolen, og hvad der sker. Kraftige projektorløsninger til fornuftige priser i store sale med nem og enkel styring, så budskabet er i centrum.
  • BIBLIOTEKER: Touchløsninger med software til biblioteker, informationsstandere og wayfinders med og uden touch integreret med tilhørende website, således informationerne kommer nemt og enkelt og altid er opdateret. Dette bruges også til intern kommunikation, så medarbejderne hurtigt og nemt bliver informeret.
  • SPORTSHALLER OG SVØMMEHALLER: Lydløsninger til den lokale sportshal eller svømmehal, som skal have opgraderet mikrofonanlægget eller skal have sat en ny klosterløsning op i deres gymnastiksal. Der er mange svømmehaller, der er begyndt at holde arrangementer som f.eks. spa-aftener for voksne. Dette udfordrer hallernes gamle AV-løsninger. Best-AV er en fantastisk sparringspartner til dette, således man får optimeret lyd- og billeddelen, så den passer til de nye arrangementer, man holder.
  • KIRKER: Vi leverer rigtig meget rundt omkring til kirker. Det er alt lige fra den nye 16:10 projektor til konfirmandstuen over til den tunge lydløsning til kirken med f.eks. accesshøjttalere med indprogrammeret delay for optimering af lyden. I kirker ser vi også en utrolig stor efterspørgsel på nye og innovative løsninger, der kan give kirkegængeren en unik oplevelse og samtidig gøre hverdagen nemmere for kirkepersonalet.
  • RÅDHUSET: Vi oplever mange rådhuse, der efterspørger løsninger, der kan gøre dagligdagen nemmere for borgeren og samtidig kan effektivisere den travle hverdag, som rigtig mange kommunalt ansatte har. Her er vores informationsløsninger med skærme særdeles populære. Mange har også valgt at videreføre konceptet, så der ved offentlige møderum automatisk kommer information om, hvornår mødet starter og slutter. Vi laver utallige løsninger med projektorer og mikrofonanlæg til byrådssale i de rigtige formater, så det vises i den korrekte opløsning på lærredet.

Best-AV_01