Møderumsløsninger

AV-løsninger til det morderne møde- eller konferencelokale

Ved afholdelse af møder, er det vigtigt at rammerne omkring det komplette møde- eller konferencelokaler er up-to-date og professionelt – uanset om der er tale om møder, præsentationer foredrag eller undervisning.

Best-AV har en professionel og bred ekspertise inden for AV-løsninger til det moderne møde- eller konferencelokale.Vi tilbyder løsninger som sikrer, at jeres mødelokale er fuldt up-to-date med henblik på teknik og præsentationsudstyr, og som er brugervenlig til trods for at den måske er teknologisk avanceret.

Lad os forene lyd og billede med en nem og brugervenlig betjening. Udover at levere det sidste nye udstyr og teknik inden for møderumsløsninger, har vi bred erfaring med at integrere netop moderne præsentationsudstyr som en integreret del af interiøret. På den måde syner al teknikken ikke af for meget rent æstetisk, da denne vil være skjult. Skærme, kameraer, lys og lyd bliver designelementer i én samlet smagfuld helhed, hvilket er med til at forstærke totaloplevelsen.

– Skærme
– Touchskærme (interaktive skærme)
– Projektorer
– Mikrofonanlæg
– Musik- og højttaleranlæg
– Lydanlæg
– Kameraer
– Trådløs præsentation
– Glastavler, whiteboards etc.

Møderumsløsning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsmail og modtag gode tilbud direkte i din indbakke. Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen. Din e-mail adresse bruges kun af os i denne hensigt, og videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet kan altid nemt frameldes.