Miljøpolitik

Hos Best-AV tænker vi på miljøet. Blot at tænke på noget er dog sjældent nok, så vi gør også noget ved det. I alle vores tilbud er det altid inkluderet, at vi fjerner vores affald. Det betyder, at når vi er færdige med installationen og har støvsuget det sidste op, så pakker vi sammen, tager alt emballage med retur og kører det på genbrugspladsen, hvor det bliver sorteret korrekt og miljøvenligt.

Derudover giver vi altid kunderne et miljørigtigt valg. Det er dig som kunde, der bestemmer, men hvis man ikke får oplyst, hvor meget CO2 de produkter, man vælger mellem, udleder, er det jo svært at træffe det rigtige valg. Det hjælper vi med. Vi oplyser altid CO2 udledningen og strømeffekten på vores produkter.

Vi er klar over, det er en lille forskel, men er der mange af disse små forskelle i hverdagen, så bliver det pludselig til meget. Vi har valgt at bruge tiden på den lille forskel, da vi mener, miljøpolitik er for alle virksomheder, små som store.

 

Miljopolitik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsmail og modtag gode tilbud direkte i din indbakke. Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen. Din e-mail adresse bruges kun af os i denne hensigt, og videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet kan altid nemt frameldes.