HR

Hos Best-AV har vi en HR-politik, som er nem og enkel. Vi behandler hinanden med gensidig respekt, og vi ved at glade mennesker smitter. De smitter med deres smil og deres humør.

Det, som rent arbejdsrelateret gør folk glade, er at de bliver mødt med respekt på alle niveauer. Lige fra vores administrerende direktør til vores elev. Derudover er det vigtigt, at vi med respekt for hinanden skaber et fagligt stærkt bånd på tværs af afdelingerne i vores virksomhed.

Det betyder at vi gør rigtig meget i efteruddannelse, således at vores medarbejdere – lige fra den nye sælger til vores overmontør – hele tiden bliver udfordret fagligt på en positiv og konstruktiv måde, som giver indhold for dem og gør at de står endnu stærkere til at løse de daglige opgaver.

Vi ved at stress i dagligdagen er med til at vi yder bedre og mere. Når det er “positiv stress” vel at mærke!

Negativ stress gør præcis det omvendte. Derfor ønsker vi at vores medarbejdere altid er bevidste om den balancegang det er at gå fra positiv stress til negativ stress. Vi holder løbende kurser omkring dette.

Vi går ikke ind for medarbejdersamtaler en gang om året. Har man noget på hjerte, så skal man ikke gå og vente. Vi har en klar politik om, at vi er en dynamisk virksomhed, hvor man siger tingene som de er, og man får altid svar på tiltale. Al dialog foregår åbent og positivt. Vi er bestemt ikke enige i alt – hvilket vi heller ikke skal være. Vi er alle dog helt enige om vigtigheden i at behandle hinanden ordentligt og med gensidig respekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsmail og modtag gode tilbud direkte i din indbakke. Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen. Din e-mail adresse bruges kun af os i denne hensigt, og videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet kan altid nemt frameldes.