Best-AV året rundt

Hos Best-AV kan vi godt lide at blive udfordret i dagligdagen, hvor det skal gå stærkt, og hvor vi er med i alle opgaver, store som små. Ved alle opgaver er det vores mål at give kunderne en unik oplevelse og en service, som de aldrig har fået bedre.

Derfor glæder vi os til at komme på ISE messe (Integrated Systems Europe) og vende tilbage med alle de nye og spændende ting, der er kommet, og som gør, at møderum i dag kan integreres endnu smartere og nemmere end før. Vi vender stærkt tilbage med en opdatering efter messen – GLÆD DIG!!

Vi ved, at hen over sommeren får mange skoler installeret AV-udstyr. Vi ser en klar trend, der går i retning væk fra de gamle interaktive tavler og hen mod interaktive projektorer og touchskærme. Der er selvfølgelig stadig kunder, der får installeret interaktive tavler, hvor det giver god mening, da de bliver brugt centralt i undervisningen.

Det er spændende hvilken vej, det går i undervisningsmiljøet. Uanset hvilken vej man vil, står Best-AV klar med både de nyeste teknologiske løsninger og nemme og enkle installationer, så læreren kan bruge tiden på undervisningen og ikke teknikken.