InStore Music

Skab stemning og salg med baggrundsmusik

Vi er eksperter i at tilpasse musikspecifikke målgrupper og miljøer. Vi har mere end 50 års erfaring med baggrundsmusik og er en af landets førende leverandører af Business musik. Vi leverer musik til alt fra store kendte detailforretninger til små butikker og varehuse, så uanset hvilken løsning du søger, er du i trygge hænder hos os.

Rigtigt mange butikker anvender musik til at skabe en god stemning, rent faktisk er det videnskabeligt bevist, at kunderne bliver lidt længere når der bliver spillet musik. Baggrundsmusik har stor indflydelse på kunders adfærd og indkøbsmønstre.

– Musikpakke (Koda/Gramex)
– Musikpakke (Rettighedsfri)

Med et månedligt musikabonnement kan du nemt sikre, at der bliver spillet musik i din butik. Vi har et bredt udvalg af forskellige musikgenrer, og med et abonnement hos os har du mulighed for at kombinere musikprogrammer og forskellige genrer.

Download_PDF

Baggrundsmusik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsmail og modtag gode tilbud direkte i din indbakke. Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen. Din e-mail adresse bruges kun af os i denne hensigt, og videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet kan altid nemt frameldes.